vrijdag 29 december 2006

De Tijdloze honderd!!

Om 10u zijn ze er aan begonnen op Stu Bru. Met een nummer van David Bowie, we could be heroes, is de Tijdloze 100 op gang geschoten. Vorig jaar was de rode lantaarn nog voor Meat Loaf, maar dat zal die mannen worst wezen. De Tijdloze 100 is een traditie geworden in de geschiedenis van Stu Bru, volkomen terecht trouwens. Ik hoop dat de benefietacties zoals vorige week "Music for Life" ook een traditie zullen worden. Als ik me niet vergis, was het vorig jaar met de "kippesoepactie" van Wim Oosterlinck de eerste keer dat ze op Stu Bru zo stevig geld uit onze zak hebben geschud. Op de één of andere manier zijn Tomas, Kristof en Peter erin geslaagd om bijna 2,5 miljoen euro te verzamelen. 'k Heb het niet kunnen laten om zelf ook een kleine bijdrage te leveren...

'k Vond het by the way wel schitterende radio. Die kerels kunnen wel presenteren, en ze maken van het nederlands dan nog eens een swingende taal. Onze leerlingen zouden er beter een voorbeeld aan nemen. Je kan gerust vlot voor de dag komen en een aardig mondje AN spreken, heus waar. Het algemeen nederlands is VETGEIL!

Ik hoor net op het nieuws dat 2 van onze blauwhelmen in Libanon gewond zijn geraakt. Toch wel straf eigenlijk dat Belgen daar de mijnen van de Israëliërs gaan opruimen. 't Zou waarschijnlijk wel hypocriet zijn, moest Israël dat nu zelf aan het doen zijn. Ik hoop maar dat Juan het er goed vanaf brengt.


Hij zit daar nu al enkele maanden die rotzooi op te ruimen en zo te zien worden ze er niet scherper van.

Juan, als je dit leest... Is dat door de foto, of het eten van Piet, je bent blijkbaar al een paar kilokes bijgekomen? Vlug wat meer aan sport doen, makker, en op je eten letten. Die darmspoeling doen we zeker als je terugbent. 't Zal nodig zijn. Ik kijk er echt naar uit, vooral naar de steak die we erna gaan eten. Doe dat nog goed ginder en voorzichtig zijn he!! Geniet ondertussen nog wat van het prachtige landschap. De groeten!!

Voor vandaag zit het er weer op. Genoeg geschreven, hasta la blogspot.

1 opmerking:

Marrek O'Polo zei

Hello G,

dit verdient een aanmoediging! Doe zo verder, ik blijf je in de toekomst volgen en ... van commentaren voorzien. Zal je ook bij m'n links zetten (rechts!) zodat andere lezers even een ommetje kunnen maken tot bij jou!
Beste wensen, ook voor Zico en z'n mama