zondag 6 januari 2008

MP3 maal is scheepsrecht

MP heeft me gisteren zeer positief aangemoedigd om verder te bloggen. Hij bevestigde kort dat hij het "ne goeie" vond, dat zal vanaf nu dus opnieuw "vindt" worden. Na een korte herleessessie realiseerde ik me dat er zeker een vervolg mag komen. Tot driemaal toe heeft hij me nu al laten weten dat hij wel eens uitkijkt naar leesvoer van mijn kant. 2 maal via een reply op deze blog en dan gisteren in de tribune net voor de match tussen Kangoeroes en Hasselt. Dat verslag laat ik evenwel aan hem over.

Morgen trek ik met de trein naar Turnhout. Enkele maanden geleden meldde ik jullie reeds mijn snode plannen om kosteloos naar Turnhout te rijden. Dat valt reuze mee en dus is mijn golfke verkocht, met toch wat spijt in het hart... Hij was immers een familiestuk dat ik van mijn Tante Maria zaliger overgekocht had. Die uitgespaarde euros zullen binnenkort besteed worden aan een heuse Ipod om het lezen van de krant of invullen van de agenda op de trein van een noot muziek te voorzien. En voor de rest zullen ze bijdragen om ons gezinnetje nog meer van het leven te laten genieten. Wordt zeker vervolgd.

Op woensdag zal ik proberen met iet of wat regelmaat, als het weer het toelaat en ik uit mijn bed geraak om te vertrekken om 7u, toch eens met de fiets te rijden. Dan kan ik zo mijn fietstrainingen voor de 1/8 triatlon van Geel (recreatlon) afwerken. Mijn collega LO leerkracht, specialist duursporten, leraar trainingsleer in onze sportrichting, officieuze Human Resource Manager van onze school, manus van alles wat feestjes voor collega's organiseren betreft, Paul Embrechts, heeft zich geëngageerd om zo veel mogelijk collega's en leerlingen zo ver te krijgen dat ze zullen meedoen en finishen met behulp van een heus trainingsschema. Waarvoor mijn dank.


Voilà, de doorstart is er, nu de rest nog.

Greetz

G.

2 opmerkingen:

Marrek O'Polo zei

Wel, wel, wel... 't is er dan toch van gekomen! Waar zo'n "Schalks" avondje al niet goed voor is. En nu niet meer twijfelen hé ... af en toe een korte notitie op den trein, wat ideetjes verzamelen, laten sudderen op een laag vuurtje en als er tijd voor is een leuk blogske plegen: meer moet dat niet zijn !!!
Kleur mijn dag !!!

MP

peterpignans zei

Enne ... zo nu en dan een fotooke maakt het nog gemakkelijker ! Welcome back dus - en dat van per fiets naar Turnhout : kies regenloze dagen ...