zaterdag 19 januari 2008

Lazy Sunday

Het was reeds lang geleden dat Catho en ik er samen nog eens van geprofiteerd hadden. Tot gisteren. Zico naar zijn tante Sarah gebracht in Hoboken en wij op de lappen. Katy, de vrouw van Tim, stak een feestje in elkaar aan het station in Mechelen en vermits Tim een lid is van de bende van de Friendshiply Love mogen wij daar niet op ontbreken. Die bende is trouwens door uw dienaar op een met bruine rum overgoten moment in het leven geroepen tijdens het vrijgezellen weekend van Steven "Cutting Edge" Raeman enkele jaren geleden. Die korte, krachtige toespraak van toen gaat nog steeds over de tong en Havana Club sponsort ondertussen de feestjes (of is dat nu net andersom...)

Om de avond in te zetten zijn wij met ons tweetjes plezant en lekker gaan tafelen in Dôme sur Mer, heerlijke zeevruchten en schaaldieren vlak bij onze deur. Dat was maar het begin van een zeer geslaagde avond. In Mechelen stonden cameraploegen, fotografen en een rode loper, thema van de avond, en een top DJ ons op te wachten. De danslustigen hebben het niet kunnen laten... 't Was de moeite, met een voze kop als gevolg.

We hebben ondertussen concrete plannen om met Zico naar de bewegingsschool in Grimbergen te gaan. Hij is juist ingeschreven en volgende week trekken we er een eerste keer naartoe. Dat gaat een voltreffer worden! Een verslag zal je hier zeker kunnen lezen en dat zal ik tevens van wat foto en/of videomateriaal voorzien.


Greetz

G.


Geen opmerkingen: