donderdag 28 juni 2007

Hip hip hoera!

't Is zover, dag op dag 6 maanden geleden heb ik mijn eerste bericht geplaatst. Het hoe en het waarom kan u daar nog eens herlezen. De "Double U G" die ik in dat bericht vermeld is ondertussen volop bezig om voor de eerste keer in zijn leven zeer specifiek zijn basketseizoen voor te bereiden. Niet dat hij zich vroeger niet verzorgde, maar nu pakt hij het aan onder begeleiding van Bram Swinnen, een specialist ter zake. Het zal dan ook zijn eerste keer zijn om in 2de nationale aan te treden. En dan nog wel bij Hasselt. Hij was gelukkig als een klein kind bij 't afsluiten van die transfer. Wij gunnen hem dan ook een zorgeloos seizoen, waar alle concentratie kan gaan naar 't sportieve ipv naar andere beslommeringen. Stilletjes hoopt hij nog op een jaartje in eerste klasse denk ik.

Gisteren heeft een ander maatje van mij een try-out gedaan in den Trix, een kleine concertzaal naast Hof Ter Lo. Die try-out diende als generale repetitie voor hun grote optreden zondag in de Pyramid Marquee alwaar zij, de groep die Stijn rond zich heeft verzameld, een sessie van een uur mogen geven op het grootste festival (rock Werchter) van de Benelux. Thomas is goed bezig, binnenkort brengt zijn Garage Sauvage een eerste single uit. En ondertussen geeft hij nog altijd van jetje tijdens de optredens van Raymond. Zo een try-out is nog beter dan het echte werk, veel meer interactie met het publiek, minder zenuwen dus zeer ontspannen artiesten en een gezellige sfeer zorgen voor een intens kort optreden. Stijn mag zich van mij de master of fu
nk noemen. 't Was zelfs zo goed dat ik vandaag Stijns laatste cd'tje ben gaan kopen.

Thomas in een virtuoze bui

Deze avond was er dan de langverwachte jaarlijkse plechtige proclamatie van de afgestudeerden van de Stedelijke Handelsschool van Turnhout. Elk jaar gaat er in de Warande van Turnhout een show aan vooraf waar de leerlingen en leerkrachten van onze school zich eens van een andere kant kunnen laten zien. Voor-, achter, linker- of rechterkant, het maakt allemaal niet uit. Achteraf wordt er dan een serieuze pint gepakt, al is dat voor mij dit jaar zeer beperkt gebleven. Morgen delen we nog de rapportjes uit en dan is het vakantie.

Geniet ervan iedereen!

Greetz

G.

1 opmerking:

Marrek O'Polo zei

6 maanden ...
gaat snel hé maat !
en wat de Geysen betreft: dieje kerel weet echt wat het wil zeggen om er helemaal voor te gaan. 'k Ben blij dat ik er vorig jaar heb mee mogen werken: schitterende gast!
Prettig verlof ...
hou je haaks
je bank proper
en tot blogs !!!